26.12.2023
110
TAOMLARNI TAYYORLASH TARIXI VA RIVOJLANISHI

Muallif: Narzullayev, I.S.

Annotatsiya: Ushbu maqolada taom tayyorlash tarixi va rivojlanishi, bugungi kunda yangi taomlarni tayyorlash uchun yangi usullarni o‘ylab topish yuzasidan juda katta ishlar amalga oshirib kelinmoqda. Hozirgi vaqtda zamonaviy texnologiyalar o‘z rivojlanishini davom ettirayotgan bir davrda insonni sifatli ovqatlantirish maqsadida jahon tajribalarini doimiy ravishda o‘rganish va ularni ovqatlantirish tizimiga tadbiq etish bo‘yicha ishlarini uzluksiz olib borish talab etilmoqda.

Kalit so'zlar: oziq-ovqat ta’minoti, ovqatlanish, texnologiyalar, xo‘jalik, taom rishirish, assortiment, pazandachilik, palov, restoran.

Jurnaldagi sahifalar: 448 - 452

Yuklab olish